Restaurant

L’avi Facundo Sureda Xaubet, als volts de l’any 1974, va fer un cop de cap i va decidir deixar la vida de pagès per tal de muntar un restaurant en aquest mas on abans ell havia treballat de masover. Als inicis, hi venien gent de les rodalies, però des de llavors fins avui en dia la clientela ha augmentat de forma notòria: des d’famílies, excursions organitzades o concentracions de grups (motoristes, ciclistes, amants de la natura, boletaires, caçadors, grups de cavalls, etc.).


D’altra banda Les Ferreres ha esdevingut el lloc ideal per a trobades familiars, celebracions i altres esdeveniments com dinars d’empresa, rebent grups d’arreu del país. De banda de la gastronomia totalment casolana, gaudireu d’un parc per als més menuts de la casa, un camp de futbol, una gran terrassa, un aparcament immens i a l’estiu la nostra piscina privada.


La nostra cuina és totalment casolana i especialitzada en carns a la brasa, calçotades i esmorzars de forquilla amb assortit d’embotits de primera qualitat de la zona. La nostra àmplia carta de plats diversos preparats artesanalment no us deixarà indiferents.